Stilling og land/avdeling:
Jeg jobber i Pearl Sverige i Gøteborg i prosjektledergruppen. De siste årene har jeg jobbet som Business Analyst innenfor en rekke områder. Akkurat nå har jeg ett oppdrag innenfor bilbransjen og for et selskap i Gøteborg. Der jobber jeg først og frem med Purchase-to-pay området. Bakgrunnen min er egentlig innenfor utvikling og integrasjon, som jeg har jobbet med i nesten 20 år.
Hvor kommer du fra og hvor bor du nå:
Jeg er født og oppvokst i Henan på Orust. Nå bor jeg i Ljungskile, som ligger rundt seks mil nord for Gøteborg.
Min arbeidshverdag:
Arbeidsdagen min består av mange møter for å koordinere nye initiativ, og hva vi må gjøre innen Purchase-to-pay. Det kan være nye markeder som skal ha nye automatiske Purchase Orders, og det krever blant annet oppdaterte regler for å fungere, støtte i utviklingen av business prosesser og nye integrasjoner. Dagene flyr.
Hverdagslykke for meg:
For meg er det å omgås familien, treffe de tre barna mine og kona mi. Det kan være når vi spiser middag sammen og noen forteller noe gøy som har skjedd, eller det kan være når man ser ballen fly raskt mot det røde flagget etter et bra golfslag.
«Dagene flyr.»
Beste SAP-Teknologi:
Når alt henger sammen. Og hvis det ikke gjør det, så får man til å samle alle ferdige funksjonsmoduler og klasser uansett. SAP er fylt med APIer som man kan bruke til alt mulig.
Egenskaper jeg setter pris på hos andre:
Når de er positive, glade og villige til å samarbeide for å komme i mål.
Egenskaper jeg setter pris på hos meg selv:
At jeg er positiv, glad og samarbeider gjerne med andre.
Etter jobb:
Jeg er glad i sport, så jeg prøver å spille innebandy jevnlig og golf noen ganger i uken. Spør dere menneskene rundt meg ville de nok sagt at det blir oftere. Jeg liker også å lage mat og bake. Selv om det ikke blir så ofte, så prøver jeg å bygge ting. Under pandemien, da jeg var mye hjemme, bygde jeg en pizzaovn. Men det krevde seks sekker med sement, åtte med ildfast mørtel, en sekk med vermikulitt, ildfaste stener og én «Biscotto di Sorrento» (for å få riktig temperatur til pizzabunnen i ovnen). Så nå inviterer vi gjerne på pizza!